Η εταιρεία ελαιολάδου ΗΛΙΟΣ ΜΕΠΕ ιδρύθηκε το 1996 με την αποστολή να συνεχίσει μια οικογενειακή παράδοση πετρελαίου που εκτείνεται σε πολλές γενιές.

Αναγνωρίζοντας τελικά ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στο εμπόριο, η ΗΛΙΟΣ ΜΕΠΕκατάφερε να γίνει μία από τις πρώτες εταιρείες που έλαβε επιχορήγηση από την ΕΕ, λόγω της εξαιρετικής ποιότητας των προϊόντων της, και μετεγκαταστάθηκε σε μια νέα εγκατάσταση που εκτείνεται σε περισσότερα από 1.600 m2.

Χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που συμμορφώνεται με τους κανονισμούς της ΕΕ, η εταιρεία παράγει και διανέμει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό το παρθένο ελαιόλαδο και μια ποικιλία από σπορέλαια, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, του αραβοσιτέλαιου, του ηλιελαίου, του σογιέλαιου και του βαμβακελαίου.

Προσωπικό πολύ εκπαιδευμένο πρακτικά και σε τεχνολογικά σύγχρονες εγκαταστάσεις, αποτελούμενες από 4 μηχανήματα εμφιάλωσης και 25 δεξαμενές αποθήκευσης λαδιού, καταφέρνουν να παραδίδουν πάντα τα ποιοτικά προϊόντα της σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Η εταιρεία διαθέτει 4 μεγάλα φορτηγά για τη διανομή των προϊόντων της στους πελάτες της στην Αττική και σε άλλα
εταίροι μεταφορών για την υπόλοιπη Ελλάδα. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 22000, 9001 και 14001. Η χωρητικότητά της αυξάνεται έως και 8.000 μετρικούς τόνους τελικών προϊόντων ετησίως. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

ΗΛΙΟΣ ΜΕΠΕ

Ιστορικό

Η

ελαιουργική εταιρία "ΗΛΙΟΣ" ιδρύθηκε το 1972 εισβάλοντας δυναμικά στο χώρο του ελαιολάδου και σπορελαίων, διοικούμενη με σύγχρονη επιχειρηματική αντίληψη από έμπειρα στελέχη.

Η εξέλιξη

K

ατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να διακριθεί σαν μία από τις καλύτερες εταιρίες στον τομέα της και να είναι μία από τις πρώτες που επιδοτήθηκαν απ' την Ευρωπαϊκή Ένωση λόγω της άριστης ποιότητας των προϊόντων της.

Εγκαταστάσεις

Σ

τεγάζεται σε ιδιόκτητο εργοστάσιο στο Μοσχάτο, έκτασης 1600 τ.μ., είναι εξοπλισμένη με τελευταίου τύπου μηχανήματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, τυποποιεί και διακινεί σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ελαιόλαδο παρθένο και όλα τα είδη των σπορελαίων

(αραβοσιτέλαιο, ηλιέλαιο, σογιέλαιο, βαμβακέλαιο).

Παραγγελίες

Για παραγγελίες καλέστε από Δευτέρα έως Παρασκευή 06:30 μέχρι 15:00 στο 210 9421930

Κτιριακές υποδομές

Εγκαταστάσεις

Η ΗΛΙΟΣ ΕΠΕ διαθέτει ιδιόκτητη μονάδα, αποθήκευσης και τυποποίησης ελαίων.

Τεχνολογική υποδομή

Η άρτια τεχνολογική υποδομή των εγκαταστάσεων μας με τις πιο σύγχρονες υποδομές και προδιαγραφές, εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα λαδιού.

Αποθήκες

Σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις για την μεταφορά και την αποθήκευση.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]